hétfő, május 27, 2024
Home Sport Kecskeméten friss támogatók csatlakoztak, melyek változással járnak a stadionban.

Kecskeméten friss támogatók csatlakoztak, melyek változással járnak a stadionban.

by napklub
0 comment

A kecskeméti Veyron Ebédlő és Rendezvényházban a KTE vezetősége találkozott a klub támogatóival, és több fontos információ hangzott el a jövővel kapcsolatban. Az ügyvezető, dr. Filus Andor, üdvözölte a szponzorokat, és kiemelte, hogy továbbra is a gazdasági fegyelem és a stabil háttér megteremtése a fő céljuk. A támogatók köre nyáron tovább bővült, és egyre több helyi kötődésű szponzor áll a klub mögött. További fontos téma volt a Széktói Stadion fejlesztése, melynek kapcsán a klub ügyvezetője örömteljes híreket közölt. A pályatest korszerűsítése elindul a következő szezon végén, és tervezik a fedett lelátók felújítását is. A klub pénzügyi fegyelme és gazdasági háttére lehetővé teszi a nyugodt szakmai munkát, bár a mostani szezon nehezebb feladat elé állítja a csapatot. A keretet stabilizálták nyár végére, és az új célok meghatározása a prioritás. A csapat értéke a jelenlegi mezőnyben a hetedik legmagasabb, és büszkék lehetnek arra a brandre, amit felépítettek.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.