szerda, november 29, 2023
Home » Dzsudzsák Balázs nyilatkozott a visszavonulásáról.

Dzsudzsák Balázs nyilatkozott a visszavonulásáról.

by napklub
0 comment

A PSV Eindhoven felkérte Dzsudzsák Balázst, hogy legyen a holland klub nagykövete.

Dzsudzsák Balázs részt vett a Puskás Arénában megrendezett Sport Forum Hungary 2023 konferencián. A debreceni csapat 109-szeres válogatott játékosa a kerekasztal-beszélgetésen, amelyen Király Gábor és Hajnal Tamás is részt vett, elmondta, hogy a futball jelenleg mit jelent számára. Dzsudzsák beszélt az előmeneteléről és azt hangsúlyozta, hogy bárkiből lehet sikeres futballista, sikeres ember az alázat és a kitartás segítségével. Ő maga sem gondolta volna, hogy ilyen magasra jut, és büszke arra, hogy válogatotti rekorderként ülhet ott.

Dzsudzsák nem tervez visszavonulni 36 évesen

Bár Dzsudzsák decemberben már 37 éves lesz, még nem tervezi a visszavonulást. A szerződése jövő nyáron jár le Debrecenben, és még mindig jól érzi magát a csapatban. Megjegyezte, hogy még nincs olyan pillanat, amikor úgy érzi, el kellene hagynia a csapatot.

Az újságíró felvette a kapcsolatot Dzsudzsákkal a lehetőségek folytatásáról. Arra a kérdésre, hogy szeretne-e ugyanúgy 43 éves koráig futballozni, mint Király Gábor, Dzsudzsák azt válaszolta, hogy már elégedett a játszott mérkőzéseken elért rekordokkal.

Fotó: NB1.hu

Dzsudzsák visszaemlékezett arra az időszakra, amikor 2020-ban visszatért Debrecenbe. Elmondta, hogy annak idején, a koronavírus-járvány közepén, Dubajban tartózkodott és úgy érezte, nem szeretné elvesztegetni a napjait. Gyorsan döntött a folytatásról, és visszatért oda, ahol ő kezdte a pályafutását.

Dzsudzsák szeretné megdolgoztatni a Fradit

Dzsudzsák hű maradt Debrecenhez, még akkor is, amikor a csapat másodosztályba jutott. A játékos elmondta, hogy nagyon jó döntés volt visszatérni a csapathoz, és büszke arra, hogy része lehet a Debrecen felfelé tartó útjának. Megjegyezte, hogy jót tenne mindenkinek, ha sikerülne megszorítani a Fradit.

Az újságíró érdeklődött Dzsudzsák terveiről a visszavonulása után. A játékos azt válaszolta, hogy a futballban szeretne elhelyezkedni, pontosan milyen munkát vállalna, még nem tudja, de érdekelheti a sportigazgatói pozíció. Szeretné felelősségteljesen segíteni a Debrecen klub sikereit.

Dzsudzsák elmondta, hogy a PSV Eindhoven felkérte őt, hogy legyen a klub nagykövete. Habár még nem tudja pontosan, milyen szerepkörben szeretne részt venni a klubnál, szeretné a lehetőségekhez mérten segíteni a Debrecen csapatát a sikerek elérésében.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.