hétfő, május 27, 2024
Home Culture Cica; gyorsreferencia; – Napklub

Cica; gyorsreferencia; – Napklub

by napklub
0 comment

Ezek a sorok kifejezetten macska olvasóknak szólnak. Ez egyfajta macska oktatóanyag, öt alapvető tevékenységet tartalmaz, amit minden macskának végre kell hajtania ahhoz, hogy az emberének olyan legyen, mint a kezes bárány.

1.) Végezz hirtelen, kiszámíthatatlan mozgásokat, görgess a földön jobbra-balra, és villantsd meg a pocakodat, hogy felhívd az ember figyelmét! Ők boldoggá válnak, ha látják a hasadat! Ha meg mered aludni így, még jobb. Tűrd el, hogy az ember látni kívánja ezt a látványt, ők örömüket lelik benne, hogy meghatódhassanak és rengeteg simogatásban, vakarászásban, játékban és pusziban részesülsz.

2.) Dörgöld magad a lábához! Ez a legkönnyebb módja annak, hogy kaja után könyörögj. Ha jól képzett embered van, minden tevékenységét félreteszheti, ha elkezdesz körözni és dülöngözni a lábszára körül a felcsendült farkincáddal.

3.) Nyávogj neki! Az elmúlt években az emberek nagyon eltávolodtak attól, hogy más emberekkel beszélgetve töltsék az idejüket, mivel mindig ott van nekik a hülye számítógép és a messenger. Ezért beszélgetésre van szükségük veled. Ha elhagyja a házat és elmondja neked, hogy hova megy, válaszolj neki nyávogással. Egész nap boldog lesz, hiszen „a cica búcsúzott tőle”. Sőt, azt gondolja majd, hogy téged hiányol a távollétében, pedig csak az ő levetett pólóján aludsz. Ha olyan dolgokat mond, hogy „jól vagy, Cirmi? finom volt az ebéd? nézd, madárka!”, nyávogj vissza neki, mert bizonyosságot nyer abban, hogy te vagy a legintelligensebb macska a világon. Ha rosszkedvű, akkor könnyen észreveheted, mert a macskák jó radarokkal rendelkeznek. Önként és ügyesen menj oda hozzá és mondd el neki a fontos dolgokat, ez megnyugtatja és ismét képes lesz koncentrálni. Mint például a fejed vakargatása.

4.) Pislogj mélyen neki. Vigyázz, nehogy kiderüljön, hogy csak álmos vagy! Brit kutatók kimutatták, hogy az emberek meg vannak győződve arról, hogy a mély, lassú cicapislogás azt jelenti, hogy a macska szereti őket. Ezért használd ezt a tudást hatékonyan és céltudatosan.

5.) Masszírozd és aludj az embereden! Ez a lecke a leghatékonyabb. Ha megteszed, kijelentheted, hogy tökéletes embert neveltél magadnak!

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.