hétfő, május 27, 2024
Home Politics Az amerikai elnök álláspontja szerint a gázai kórházban történt robbanásért nem Izrael tehető felelőssé.

Az amerikai elnök álláspontja szerint a gázai kórházban történt robbanásért nem Izrael tehető felelőssé.

by napklub
0 comment

Joe Biden, az amerikai elnök támogatásáról biztosította Izraelt és elítélte a gázai al-Ahli kórház elleni támadást, amely számos emberéletet követelt. Biden szerint az Iszlám Dzsihád a felelős a robbanásért. Az amerikai elnök továbbá kiemelte, hogy fontos, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy a Hamász nem képviseli az összes palesztint, és csak szenvedést okoz nekik. Biden emlékeztetett arra is, hogy a Hamász számos emberéletet követelt, köztük amerikai állampolgárokét is, és azt ígérte, hogy támogatni fogja Izrael önvédelmét. Az amerikai külügyminiszter, Antony Blinken szerint Izrael terveket dolgoz ki a humanitárius segélyek eljuttatására Gázába, és biztonsági zónákat hoznak létre. Biden hozzátette, hogy további humanitárius segítséget nyújtanak Gázának és Ciszjordániának. Izrael megerősítette, hogy újra eljuttatják az élelmiszert, a vizet és a gyógyszereket Gázába.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.