szerda, június 19, 2024
Home Sport A következő hazai meccsek előtt fontos tudnivalók Kecskemétről a szurkolóknak.

A következő hazai meccsek előtt fontos tudnivalók Kecskemétről a szurkolóknak.

by napklub
0 comment

A Kecskeméti TE szurkolói számára lehetőség van vásárolni egy olyan jegyet, amely két mérkőzésre vonatkozik. Az NB I következő fordulója után a klub két egymást követő bajnoki meccset játszik, előbb a Zalaegerszeg, majd a Ferencváros ellen. Aki megvásárolja a mini bérletet a Zalaegerszeg elleni meccs előtt, annak biztosított a helye a Ferencváros elleni mérkőzésre is. A mini bérlet árai a különböző lelátókhoz vannak megadva. A mini bérlet csütörtöktől lesz elérhető.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.