hétfő, május 27, 2024
Home Politics A gázai konfliktus miatt Bosznia növeli a terrorveszély szintjét.

A gázai konfliktus miatt Bosznia növeli a terrorveszély szintjét.

by napklub
0 comment

A Bosznia-Hercegovina megerősítette a biztonsági intézkedéseket, mivel a gázai konfliktus hatásainak átterjedése miatt egyre nagyobb aggodalom merült fel. Nenad Nešić biztonsági miniszter október 19-én nyugtatta meg a közvéleményt azzal, hogy a hatóságok fel vannak készülve bármilyen kihívásra is. Franciaország, Ausztria és Szlovénia is emelte a terrorveszély szintjét. Bosznia lakosságának nagy része muszlim vallású, de a legtöbbjük mérsékelten vallásos, habár néhány bosnyákot a háború idején külföldi harcosok radikalizáltak.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.