szerda, június 19, 2024
Home Sport Újra erősített a magyarországi vereség után Szerbia a „magyaros csoportban”.

Újra erősített a magyarországi vereség után Szerbia a „magyaros csoportban”.

by napklub
0 comment

A meccs sorsa a második félidőben dőlt el. A „magyaros” Eb-selejtező csoportban Szerbia a kedd esti mérkőzésen vendégül látta Montenegrót. A hazaiak nagyon jól kezdték a meccset, a kilencedik percben Mitrovics góljával megszerezték a vezetést. A montenegróiak azonban még az első félidő előtt egalizáltak, a 36. percben Jovetics talált be Szerbia kapujába. Sokáig nem változott az eredmény, majd a második félidőben a hazaiak rövid idő alatt kétszer is eredményesek voltak. Előbb Mitrovics szerzett újabb gólt, majd Tadics köszönt be. Ezt követően már nem született több találat, így Szerbia javított a budapesti vereség után. A végeredmény: Szerbia-Montenegró 3-1 (1-1). A gólszerzők: A. Mitrovics (9., 73.), Tadics (77.), ill. Jovetics (36.). A csoport aktuális állása: 1. MAGYARORSZÁG 6 4 2 – 11- 4 14 pont, 2. Szerbia 7 4 1 2 13- 7 13, 3. Montenegró 6 2 2 2 6- 8 8, 4. Litvánia 7 1 3 3 8-12 6, 5. Bulgária 6 – 2 4 3-10 2.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.