hétfő, május 27, 2024
Home Culture Halak: csillagjegy, ajándékozás – Napklub

Halak: csillagjegy, ajándékozás – Napklub

by napklub
0 comment

A Halak csillagjegy számára az ajándékozás igazi kihívást jelent. Nem tud titokban tartani egy vásárolt ajándékot és nem szereti a meglepetéseket. Azonban szeret ajándékozni, és már december 27-én elkezd tervezni, hogy kit mivel lephet meg a következő karácsonyon. Névnapok és születésnapok alkalmával is hasonlóan nehéz a helyzete. Részemről, végképp veszélyesek számára a kirakatok, mert könnyen beszippantják az adott üzletbe. Ezért gyakran előfordul, hogy szeptemberben megveszi a karácsonyi ajándékokat, vagy februárban érkezik a futár a májusi névnapos ajándékokkal. Azonban a probléma ott kezdődik, hogy a Halak képtelen titokban tartani a dolgot. Az illetőnek, akinek az ajándékot vette, bekerül az aurájába, és ő felcsillantja a szemét, majd azt mondja: „tudom, nem ma van, de nem bírtam ki”. Ez a mondat akár október elején is elhangzik karácsonyi ajándékok esetén, vagy januárban húsvéti meglepetések kapcsán. Így amikor átadja az ajándékot, bajba kerül, mert ha már korábban odaadta a pingvines mécsestartót karácsony helyett, akkor az illető nem kap tőle semmit. Ezért újra ajándékot keres, újra korábban veszi meg, és újra tanácstalan lesz. Néha pedig előfordul, hogy karácsonykor tényleg semmit nem tud átadni, csak két puszit küld helloként a pingvines mécsestartóval.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.