szerda, június 19, 2024
Home Politics A jövő évi választástól sem a kormány, sem az ellenzék nem vár jelentős változást a fővárosban – közölte bennfentes források alapján.

A jövő évi választástól sem a kormány, sem az ellenzék nem vár jelentős változást a fővárosban – közölte bennfentes források alapján.

by napklub
0 comment

A 2036-os olimpiarendezés támogatása is szóba került az ellenzéki polgármesterek között. Varsó esetleges visszatérése: mi változna és mi maradna a régi, Tusk vezetése alatt? Orbán Viktor találkozott Vlagyimir Putyinnal, aki ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben. Joe Biden amerikai elnök Izraelbe látogat, miközben Irán megelőző akcióval fenyegetőzik. Egy energetikai szakértő szerint a magyar akkumulátoriparnak nem kell nagyhatalommá válnia, inkább jól működő iparágat kell kialakítani. A kormány tervezhet egy több milliárdos önkormányzati fejlesztési programot a 2024-es választások után. Ács Rezső elismerte, hogy már nem Ő a Szekszárd polgármestere. Elemzők szerint Donald Tusk lengyel miniszterelnök lehet Orbán Viktor ellenpólusa. Milorad Dodik megtagadta a vallomástételt az ellene zajló bírósági eljárásban. Az MVM nem tartja be saját szabályait, és félrevezethette a lakosságot kétezermilliárd forinttal a rezsiről.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.