hétfő, május 27, 2024
Home Sport 2024-es kutya-világbajnokság: még van esélyünk az első hely megszerzésére

2024-es kutya-világbajnokság: még van esélyünk az első hely megszerzésére

by napklub
0 comment

Sajnos nem csak rajtunk múlik, hogy a legmagasabb kalapba kerüljünk.

A Magyarország és Litvánia közötti 2-2-es döntetlen csökkentette esélyeinket arra, hogy a 2024-es Európa-bajnokság csoportsorsolásán az első kalapban találjuk magunkat. Bár továbbra is nagy valószínűséggel kijutunk, ahhoz hogy ne a legerősebb országok válogatottjaival kelljen szembesülnünk a csoportkörben, meg kell nyernünk a hátralévő mérkőzéseinket.

Jelenleg a portugálok és franciák, akik mindkettőjük 100%-os teljesítményt nyújtottak, biztosan az első kalapba kerülnek. Az angol válogatott is valószínűleg csatlakozik hozzájuk, hiszen az Olaszország elleni győzelemmel már a csoportelsőségüket is biztosították. Ezen felül a következő két meccsüket Máltával és Észak-Macedóniával játszák. Senki sem várja, hogy Spanyolország pontot veszítsen Ciprus és Grúzia ellen, azonban Belgiumot még megelőzhetjük, ha ők botlanak Azerbajdzsán vagy a félbeszakadt, esetlegesen újrajátszott Svédország elleni meccsen. Ehhez viszont nekünk le kell győznünk Bulgáriát és Montenegrót is, és meg kell szereznünk 6 pontot.

Szlovénia a negyedik győzelmét követően a H csoport élére ugrott, és jó eséllyel esik majd a 3. kalapba. Az olaszoknak viszont az Angliában elszenvedett 3-1-es vereség miatt a továbbjutási esélyeik is kétségesek, így visszakerültek a 4. kalapba.

A következő táblázat jól mutatja a kalapba kerülés esélyeit:

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.