hétfő, május 27, 2024
Home Sport Rossi felfedte, hogy mit mondott a szünetben, míg Szoboszlai határozottan nem kereste a kifogásokat – reakciók.

Rossi felfedte, hogy mit mondott a szünetben, míg Szoboszlai határozottan nem kereste a kifogásokat – reakciók.

by napklub
0 comment

A magyar válogatott két játékosa, Szalai Attila és Varga Barnabás is elégedetlen volt az első félidő miatt. A csapat a második félidőben meg tudta fordítani a meccset Litvánia ellen, így végül döntetlennel fejeződött be a találkozó. Szerbia győzte le Montenegrót, így még várni kell, hogy biztossá váljon az Európa-bajnoki kvalifikáció. A mérkőzést követően Marco Rossi szövetségi kapitány mellett Varga Barnabás, Szalai Attila és Szoboszlai Dominik is nyilatkozott az M4 Sportnak.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.