hétfő, május 27, 2024
Home Politics Ács Rezső elismeri, hogy már nem ő a Szekszárd polgármestere.

Ács Rezső elismeri, hogy már nem ő a Szekszárd polgármestere.

by napklub
0 comment

Fideszes Ács Rezső, a volt szekszárdi polgármester a másodfokú bírósági döntésben is elvesztette azt a munkaügyi pert, amelyet a helyreállításáért indított az önkormányzat ellen. A politikus súlyos idegrendszeri betegségben szenved, de a pert az összeférhetetlenségi ügy miatt vesztette el, nem a betegsége miatt. A másodfokú döntés után Ács elismerte, hogy már nem Szekszárd polgármestere. A város jelenleg alpolgármester irányítja, de a közgyűlés dönthet újabb alpolgármester kinevezéséről is. Ács polgármestersége tele volt ellentmondásokkal és botrányokkal. A legfőbb próblémát a Covid-járvány idején szerzett különleges jogkör használata jelentette. A polgármester betegsége miatt felmerült a kérdés, hogy nem tudja-e megfelelően ellátni feladatát, de végül más okok miatt kérték lemondását. A helyi fideszesek pedig nem támogatták a lemondatást. Ács a felmentését követően munkaügyi pert indított, amelyet most másodfokon is elveszített. A volt polgármester a Facebook-oldalán arra utalt, hogy valakiknek az „útjában volt”, és azt állította, hogy a testület fideszes és ellenzéki része összeborult ellenük.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.