hétfő, május 27, 2024
Home Sport Az nb1.hu azt állítja, hogy Jankauskas akadályozná a kijutásunkat.

Az nb1.hu azt állítja, hogy Jankauskas akadályozná a kijutásunkat.

by napklub
0 comment

A litván szövetségi kapitány örül, hogy megszerezték első győzelmüket.

Litvánia szombaton két év után először nyert tétmérkőzést, Bulgáriát verte 2-0-ra. A Magyarország elleni mérkőzés előtt, Edgaras Jankauskas a hétfői sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy válogatottjával megakadályozná a mieinket a kvalifikáció keddi kiharcolásában – írja az nso.hu.

„Nagyszerű élmény és remek tapasztalat volt nekünk a Bulgária elleni győzelem, de nagy ünneplést nem csaptunk, mert újabb fontos mérkőzés vár ránk. A játéktervünk megvan holnapra, de azt nem árulom el, milyen változtatásokat tervezek a legutóbbi meccshez képest. Tudjuk, hogy a magyar csapat a győzelemmel már kivívja az Európa-bajnoki szereplés jogát, de megpróbáljuk ebben megakadályozni.

A 48 éves korábbi válogatott támadó részt vett a két nemzet 2000-es vb-selejtezőjén, amelyen a magyarok 6-1-re nyertek Kaunasban. Az érdeklődés a hazaiak részéről nem túl nagy, állítólag nagyjából félig lesz tele a 15 315 férőhelyes litván stadion.

Számtanóra: ez kell ahhoz, hogy már kedden kijussunk az Eb-re

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.