szerda, június 19, 2024
Home Politics Az izraeli kormány új szakaszra készül a támadások terén, legyen az földön, vízen vagy levegőben.

Az izraeli kormány új szakaszra készül a támadások terén, legyen az földön, vízen vagy levegőben.

by napklub
0 comment

Izraeli hadsereg közölte, hogy támadás készülődik a Gázai övezet ellen, de nincs konkrét időpont vagy részletek. Irán figyelmeztet a támadás következményeire. Izrael szárazföldi offenzívát tervez vasárnapra. A Hamász ellenőrzése alatt álló Gázában október 7-én véres támadássorozat történt, melyre Izrael a legintenzívebb bombázással válaszolt. Az ámokfutásban sok ember meghalt és sebesült. Izrael arra szólította fel a gazai lakosokat, hogy hagyják el az északi részt. Irán és más országok aggodalmukat fejezik ki a helyzet miatt.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.