szerda, június 19, 2024
Home Uncategorized Nők és gyerekek is életüket vesztették, amikor a menekülő palesztinok konvoja támadás érte.

Nők és gyerekek is életüket vesztették, amikor a menekülő palesztinok konvoja támadás érte.

by napklub
0 comment

A Gázai övezetben található cikk tartalma az, hogy Izrael a várható szárazföldi hadműveletek előtt arra szólította fel az embereket, hogy hagyják el az északi részt. Eközben egy hajnali gázai rajtaütés során elhurcolt izraeli túszok holttestét találták meg. Videófelvételek is megjelentek a légicsapás által érintett autókonvojról, amin legalább 12 holttest látható, főként nők és gyerekek. A palesztin egészségügyi minisztérium szerint hetven halottja van a támadásnak, és Izraelt hibáztatják érte. Az IDF kivizsgálja az esetet, de közben az ellenségek akadályozzák a civilek távozását. Izrael folytatja a Gáza erőteljes bombázását, hogy felszámolja a területet uraló Hamászt.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.