szerda, június 19, 2024
Home Uncategorized Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.

Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.

by napklub
0 comment

Aleksandar Vučić szerb elnök cáfolja, hogy fiával lenne bármilyen kapcsolata a múlt hónapban Koszovóban történt, európai bírálatokat kiváltó fegyveres támadással kapcsolatban. A koszovói hatóságok bemutatták iratokat, amelyeket a támadás helyszínén találtak a fiának egyik közeli ismerősénél. A koszovói rendőrség még mindig vizsgálja az incidens részleteit, amelyben több fegyveres támadott a koszovói rendőrökre, majd elbarikádozták magukat. Sveçla koszovói belügyminiszter egy támadót, Milorad Jevtićet azonosított Danilo Vučić „legközelebbi munkatársaként”, és keresik a kapcsolatot a szerb elnök fia és a támadás között. Vučić elnök tagad minden érintettséget és támadja Albin Kurti koszovói miniszterelnököt a vádakkal kapcsolatban. A szerb-koszovói kapcsolatok normalizálása évek óta holtpontra jutott, és a viszony tovább feszült a támadás után.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.